welkomonze feestdagkabouterbosfotoboekonze hulpjes
10 september 2017

Feesten!

Je kan ons gedurende het hele jaar komen bezoeken. Je zal wel hard moeten zoeken want we zijn klein en vaak heel hard aan het werken in ons kabouterbos.
Daarom kan je ons komen bezoeken op onze jaarlijkse feestdag. Deze keer op zondag 10 september 2017

We beginnen met een wandeling doorheen het kabouterbos, waar we enkele van onze vertelsters hebben gevraagd wat leuke verhalen te vertellen over de dingen die we het afgelopen jaar hebben meegemaakt.
En ik kan je garanderen, het was weer een leuk jaartje met heel wat spannends.

Na een wandeling doorheen ons bos op de kabouterberg, kan je naar de grote feesttent gaan waar we knotsgekke kabouterspelletjes hebben klaar staan. Ook een clown en een deejay met de beste kaboutermuziek zal niet ontbreken ... jaja zelfs de muziek van onze vriend Plop heeft hij bij!

Voor de mama's en papa's hebben we natuurlijk ook wat leuks en lekkers in petto in onze tent. Onze Kastel, Witte Madam en Pompoenbier zullen er in grote emmers klaarstaan.

Waar en wanneer

Vanaf 8u tot 9u30 kan je met ons mee komen ontbijten. Je kan voorinschrijven tot 10 september op ontbijt@vvvkasterlee.be .
Het ontbijt is  voor kinderen tot 6 jaar 5-€, de kinderen tot 12 jaar betalen 10,- € en de volwassenen betalen 15,- €. Inkom inbegrepen voor iedereen en verrassingspakket voor 1ste 1000 kinderen.

 

Doe je dit nog graag even thuis, mag je vanaf 10.30 u komen mee feesten en spelen!
We hebben tot 18u nog heel wat leuks op het programma staan.

Adres: Kabouterstraat 1, 2460 Kasterlee, Belgie
 

Tot op ons feest!